Jouw Huwelijkdans bij Bailalma

De openingsdans is een aloude viering van twee zielen die samenkomen, als jullie voor de eerste keer dansen als man en vrouw. Fabrizio en Beamiris kunnen er voor zorgen dat dit speciale moment er één wordt om voor altijd te koesteren. Het muziekstuk dat jullie kiezen om op te dansen kan salsa zijn of bachata, merengue, kizomba, son, bolero of wat jullie ook maar geschikt vinden voor de huwelijksdans. Breng jullie favoriete muziek mee en wij passen dan deze muziek aan en maken een choreografie die jullie op het lijf geschreven is.

De eerste stap is een initiële, informele afspraak waarin we samen van gedachte kunnen wisselen over wat de ideeën zijn over jullie openingsdans, of dit nu iets uitbundigs is of grappig, sensueel, sexy of iets er tussenin. Tijdens deze sessie zal ook de muziekkeuze en jullie huidige danservaring ter sprake komen.

De gemiddelde doorlooptijd voor het instuderen van een huwelijksdans is tien uur. Doorgaans bestaat elke les uit 2 aanééngesloten uren waarin jullie volop de tijd krijgen om de voor jullie gemaakte choreografie onder de knie te krijgen en de techiek te verfijnen, zodat jullie je elegant zullen voelen als jullie de dans, vol zelfvertrouwen, uitvoeren op de trouwdag.

Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste ontmoeting!